НајСлучајни
 
Виктор <333
Фејсбук - место каде што луѓето ве додаваат за пријатели, а со години проаѓаат покрај вас без поздрав.Место каде што сите врски и бракови се совршени, каде што профилот најчесто ви го посетуваат непријателите, а пријателите и роднините ве блокираат или бришат од листата. Место каде што сите наши статуси и линкови се некаква порака и во нив секогаш се пронаоѓаат баш оние на кои ни најмалку не им се наменети. Наздравје !!! ... :)))
НајЛајк
 
Си ги наредив сите 5ки и сега си уживам!!
Име? - Рамиз.
Презиме - Рамизи.
Роден? - Роден да.
Пол? - Мекартни.
Омилена боја? - Карирана.
...Омилено животно? - Оса, затоа зашто дава мармалад.
Мислиш пчела зашто дава мед? - Мислам, мислам.
Брачна состојба? - Двајца браќа.
Телефон? - Нокија.
И 10 да имаш, како мене нема да најдеш :)
Се додека ти се лутам, значи дека ми значиш нешто, ако престанам да се лутам тогаш е готово
Горда сум на својот задник :)
НајНови
 
празни часој досадно се
знај дека првата лубов никогас не се заборава
фгдффтффттфгфрфг
Гo сaкaм,нo некoгaш знaе дa биде гнaснo кoпиле, a и јaс мoжaм дa бидaм кучкa, нo бo тaквo издaние дефинитивнo не би сaкaл дa ме види. И.М
Гo сaкaм,нo некoгaш знaе дa биде гнaснo кoпиле.