НајНови | НајЛајк
hhhhhhhhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjnh
dw6sftsteef
Изрджав во сите бури во Животот и никогаш нема да се предадам!
ZA POVEKE INFORMACII NAJDETEME NA FACEBOOK --DAVOR MC STOYKOVSKI--

Nekogas vladetel denes samo sluga nekogas so site denes sam so sebe drugar nekogas za dobroto denes za zloto toneme....BY- Davor Mc Stoykovski_MC ALLEGRO>
Кој ме мрази, да даде господ децата на мене да му личат
празни часој досадно се
знај дека првата лубов никогас не се заборава
фгдффтффттфгфрфг
Гo сaкaм,нo некoгaш знaе дa биде гнaснo кoпиле, a и јaс мoжaм дa бидaм кучкa, нo бo тaквo издaние дефинитивнo не би сaкaл дa ме види. И.М
Гo сaкaм,нo некoгaш знaе дa биде гнaснo кoпиле.
Sto znci NLO? Nemat luge ohridon:D
Kazetemi Pogovorka i objasnetemi
р
sekoe cupe e mn ua
Сподели интересен текст, видео, слика, линк ...Zelim da budes tu zauvek da sa tobom
docekam svako jutro svaki dan! #M